Η εταιρεία Σιούφας και Συνεργάτες υποστηρίζει το Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης Πανεπιστημίου Αθηνών

20 Νοεμβρίου, 2023

Η εταιρεία Sioufas and Associates υποστηρίζει το κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρέχοντας Pro bono νομικές υπηρεσίες σε θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και στηρίζοντας τον κύριο στόχο του, να οδηγήσει τη γνώση και την τεχνολογία στην υπηρεσία της κοινωνίας.

Και φέτος, ο Επιχειρηματικός Επιταχυντής του Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «Αρχιμήδης» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καλεί για μία ακόμη χρονιά τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας του ΕΚΠΑ να αιτηθούν ηλεκτρονικά έως και τη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, για τον 7ο κύκλο του Προγράμματος, προκειμένου να υποβάλουν τυχόν επιχειρηματικές ιδέες τους με στοιχεία καινοτομίας.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια διαδρομή από το πανεπιστήμιο στον κόσμο του επιχειρείν, φιλοδοξώντας να ενώσει την αγορά με την καινοτομία που προέρχεται από τα μέλη του ΕΚΠΑ κι εμείς στηρίζουμε κάθε έργο που προάγει την ανάπτυξη, την έρευνα και τη γνώση.

Δείτε στο https://lnkd.in/e4wPYEf την αναλυτική πρόσκληση, τα κριτήρια επιλεξιμότητας, καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προνόμια που προσφέρονται στο πλαίσιο του προγράμματος και υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας.

Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο «Αρχιμήδης» είναι:

• Πληροφόρηση και εκπαίδευση των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας σε θέματα μεταφοράς τεχνολογίας, προστασίας της διανοητικής ιδιοκτησίας, επιχειρηματικότητας, αξιοποίησης ώριμων ερευνητικών αποτελεσμάτων.

• Υποστήριξη στην προστασία της Διανοητικής Ιδιοκτησίας από την ιδέα στην κατοχύρωση των δικαιωμάτων.

• Υποστήριξη στην εμπορική αξιοποίηση δικαιωμάτων Διανοητικής Ιδιοκτησίας, από το εργαστήριο στην αγορά

• Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης βιώσιμων τεχνοβλαστών

• Πρόγραμμα Επιτάχυνσης, με παροχή εξατομικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα επιχειρηματικότητας, καθώς και συνεργατικοί χώροι εργασίας, καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη της αγοράς και με δικτύωση με άλλους φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σιούφας & Συνεργάτες | Γιώργος Σιούφας | Μάριος Σιούφας

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών στο τηλ.: 213 017 5600, ή στείλτε mail στο info@sioufaslaw.gr και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Μοιραστείτε το:

Θέλετε να συζητήσουμε περισσότερο για το άρθρο μας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας
και εξειδικευμένος συνεργάτης μας
θα επικοινωνήσει μαζί σας σήμερα
μεταξύ 15:00 - 17:00.