Δικαστική & Εξωδικαστική Επίλυση Διαφορών

Η δικηγορική μας εταιρεία παρέχει νομικές υπηρεσίες Δικαστικής και εξώδικης επίλυσης διαφορών, με εξειδίκευση στο τραπεζικό, εμπορικό, πτωχευτικό, εργατικό δίκαιο και στο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Επιπλέον, η δικηγορική μας εταιρεία χειρίζεται ένα ευρύ φάσμα υποθέσεων διοικητικού δικαίου που περιλαμβάνει προσφυγές κατά διοικητικών αποφάσεων και φορολογικών προστίμων, προστασία δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησία και παράσταση ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων όλων των βαθμών δικαιοδοσίας.

LEGAL 500: ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ & ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Οι ιδιαίτερα ικανοί δικηγόροι της δικηγορικής εταιρείας Σιούφας & Συνεργάτες διακρίνονται για την «εξαίρετη εργασία τους και τις ιδιαίτερα υψηλές ικανότητες συνεργασίας». Οι τομείς εξειδίκευσης της ομάδας περιλαμβάνουν τομείς πνευματικής ιδιοκτησίας, τραπεζικού και χρηματιστηριακού δικαίου, πτωχευτικού δικαίου , εργατικού δικαίου και αθέμιτου ανταγωνισμού. Ο δικηγόρος κ. Μάριος Σιούφας είναι επικεφαλής των τμημάτων και πλαισιώνεται από τη δικηγόρο κα Ιωάννα Ραψομανίκη που παρακολουθεί πάντα το σύνολο των υποθέσεων.

Επικοινωνήστε για

Δικαστική & Εξωδικαστική Επίλυση Διαφορών

Μοιραστείτε το:

Χρειάζεστε βοήθεια;